Over ons

Welkom bij The CupFather!

Proficiat, niemand drukt op de knop 'over ons'...

Je mag gerust verder lezen maar als je geen zin hebt onthou dan 1 ding:

Wij zijn gepassioneerd door: Better Coffee, Better Price

 

Ja, wij zien het groot en ja, wij gaan onverbiddelijk voor kwaliteit aan een correcte prijs. Wij zijn de grondlegger van deze cup revolutie zeer erkentelijk voor de uitvinding van de individuele cups en bijbehorende machines. Na Coca-Cola, één van de meest succesvolle uitvindingen van de laatste jaren in de dranken sector. Nu is het tijd om de mooie alternatieve aanbieders van cups kenbaar te maken aan het grote publiek. Er zijn intussen vele aanbieders van cups voor (NSPRSS machines) maar een select aantal slaagt maar in de kwaliteitstesten die wij hanteren.

We hebben het niet alleen over de cup zelf, werkt die wel in uw machine, die tijd ligt reeds lang achter ons. Neen, klopt de smaak. Is het een interessante blend, is het een fijn aroma, heeft de koffie een afdronk en nog zovele andere criteria.

Wij zijn er van overtuigd dat een lekkere koffie geen arm of een been mag kosten en toch topkwaliteit moet zijn. Die oplossing is er vandaag. Vroeger had je 1 prominente speler met een aantal goede koffies, vandaag zijn dat er een paar dozijn met onwaarschijnlijk lekkere koffies, verpakt in een cup.

Waarom kiest The Cupfather voor een (NSPRSS compatibele) cup? Tijdens het productieproces van een cup gaat er weinig tot geen koffie-kwaliteit verloren. Roosteren, meteen de cup in en verzegelen. Je hebt 100% garantie op topkwaliteit.

Het CupFather team is een groep bezeten koffieslurpers. Altijd op zoek naar nieuwe smaken, nieuwe leveranciers, nieuwe landen, nieuwe blends, kortom... altijd op zoek om u die nieuwe ontdekking te presenteren.

Welkom bij The CupFather, wij doen alles voor dat instant delight koffie gevoel waar u naar op zoek bent.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »