Klantenservice

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen 14 dagen na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected] Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

1 compatibiliteit
1.1 Is mijn NSPRSS machine compatibel met de cups van The CupFather?

Tot en met de jaren 2016 kwamen er nogal eens problemen voor met de cups. Ze liepen niet goed door of werden niet goed geperforeerd, etc...

De laatste jaren hebben wij geen weet meer van compatibiliteits-problemen. Nestlé heeft een tijd geleden nog eens een update doorgevoerd in zijn machines en daar hebben alle alternatieve aanbieders erg snel op ingespeeld en de cups aangepast.

2 Smaken
2.1 Welke smaken zijn er zoal?

Wij doen onze (stinkende) best om zoveel mogelijk smaak info mee te geven in de omschrijving maar smaak blijft toch een zeer persoonlijke ervaring. De enige garantie die we kunnen geven is dat de smaken zeer goed geconserveerd blijven in de cups en dat de koffie van de allerhoogste kwaliteit is.

Het zou kunnen dat je een bepaalde blend niet zo graag hebt en dan nemen wij de (nog) gesloten verpakkingen van deze blend gewoon terug!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »